Bun venit!

Biorom Ralex este locul unde veți putea găsi produse naturale și calitative, gata pentru a fi gătite și servite. Vă oferim o gamă variată de produse naturale proaspete, uscate sau congelate, în funcție de preferințele diversificate ale clienților. Ciupercile (ex: hribi, gălbiori, etc.) sau fructele de pădure, fie că sunt medicinale sau comestibile, toate acestea sunt proaspăt culese. Noi ne ocupăm de sortarea și curățarea produselor pentru a vă aduce mai aproape prospețimea naturii.

Biorom Ralex

Biorom Ralex este locul în care fructele proaspăt culese din pădure sunt atent sortate și curățate pentru a îndeplini cu succes standardele tuturor clienților. Prospețimea și delicatețea naturii sunt ingredientele principale pentru a crea o varietate de preparate delicioase și sănătoase. Fructele de pădure proaspete (ex: afine, merișoare, mure, etc.) reprezintă ingredientul cheie pentru mulți clienți fericiți.

Prospețime

Pentru că este foarte important consumul zilnic de alimente proaspete, prospețimea naturii vă este acum adusă de Biorom Ralex prin intermediul plantelor, ciupercilor și fructelor de pădure proaspăt culese.

Avantaje

Raportul calitate-preț al serviciilor și produselor noastre este unul excelent. Datorita acestui aspect, veți putea beneficia de produse calitative și proaspete la prețuri mai mult decât satisfăcătoare.

Sănătate

Din dragoste pentru natură am ales să vă oferim doar ce este mai bun. Alimentele oferite de natură au proprietăți benefice asupra noastră, de aceea ele nu trebuie să lipsească din alimentația noastră zilnică.

Iubim natura

Noi iubim natura și suntem singuri că și tu, de aceea iți oferim porția zilnică de sănătate și vitalitate pe care o poți obține numai din fructele și legumele proaspete oferite de mama natură.

Încredere

Ne dorim încrederea clienților noștri deoarece produsele și serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate, iar la voi vor ajunge doar produse de calitate, sortate și curățate.

Fidelitate

Cei mai mulți dintre clienții noștri ocazionali ne-au devenit clienți fideli, și o bună parte din ei ne sunt acum și prieteni. Iar prietenii noștri primesc toată atenția noastră, de fiecare dată.

Deschidere

Ne puteți găsi foarte ușor la adresa din contact, iar pentru orice alte informații sau nelămuriri, ne puteți contacta pe e-mail, pagina de contact sau la numerele de telefon afișate.

PRODUSELE NOASTRE

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

SERVICII

USCARE

Produsele sunt atent pregătite înainte de a ajunge la clienții noștri, de aceea tot ce trebuie să faci este să selectezi metoda favorită și ele vor fi livrate conform cerințelor lor. În special plantele sunt ideale pentru consumul uscat, deoarece ele pot fi folosite ca ceaiuri, condimente sau plante medicinale.

CONGELARE

Produsele congelate sunt grozave deoarece își păstrează aroma și naturalețea mult timp în această stare, până când vor fi preparate. Fie că vorbim de ciupercile sau de fructele de pădure, acestea pot fi livrate în stare congelată și astfel clienții se pot bucura oricând de bunătatea și prospețimea naturii.

PARTENERUL TĂU

Distribuție europeană

Livrare rapidă

Servicii premium

Productivitate